Piirtelyä.

Tullu pitkästä aikaa vähän piirrettyä kaikkee mitä lystää kun on vihdoin ollu aikaa taiteilla koulun ulkopuolella.

Giorno039Giorno Giovanna JoJo:sta.

Gnome020Sain synttärilahjaks veljeltä World of Warcraftin ja tein hahmostani gnomen (miten sen nyt sitten suomentais). En oo addiktoitunu mutta hauska pelihän se on. Ja piirsin tään kyllä aluks vaatteet päällä mutta tuli ruma niin piirsin uuestaan alasti. Haha.

Marie021Marie Splatoonista.

SakuHina042Sakura ja Hinata Narutosta. Alotin jostain syystä lukemaan sitä pitkästä aikaa ihan jostain keskeltä ja sitten luinkin sen loppuun ja olin että ”täähän oli paljon parempi ku sillon pari vuotta sitten!!” .

SansPapy041Heti kun sain uuden koneen niin viimein latasin Undertalen ja pelasin ja tykkäsin ja pelasin uuestaan ja näin. Kuvassa siis Sans ja Papyrus, joista jälkimmäinen ehottomasti lempihahmo tästä pelistä. Pelasin jotain lautapeliä samalla kun piirsin tätä niin tuli vähän kököhkö.

Toadette040Toadette Mario-peleistä. Teki mieli piirtää pylly niin tämä kuva tuli päähän kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Kunhan saan ostettua uuden piirtopöydän niin opettelen taas vähän värittää. Ja brushpen alkaa vedellä viimesiään niin ei oo oikein kehannu tussata käsin…

 

 

4 vastausta artikkeliin ”Piirtelyä.

  1. Tykkään tosi paljon tosta miten piirsit noi pienemmät ti55it narutokuvassa! Ti55it on vaikea juttu piirtää mun mielestä edelleen.

    (wut the, näyttäis että täällä on jotain kiellettyjä sanoja…)

Vastaa