4 vastausta artikkeliin ”Lapsen mieli.

  1. Mä puolestani luulin, että jos ei ravintolassa syönyt annostaan kokonaan, ei tarvinnut maksaa koko hintaa vaan vain sen verran mitä oli syönyt. Oispa näin.

    Kiva etten oo ainoa joka on luullut outoja pienenä.

  2. OFFTOPIC: olen nähnyt tapahtumissa sarjakuviasi painomuodossa ja kysyisin orastavalla mielenkiinnolla, miten olet suorittanut printti/taittoprosessin? Kotona tulostimella ja nitojalla vai tilauksena jossakin painopaikassa? Missä? Tattis jo etukäteen jos viitsit kertoa.

    • Eipä mitään, mielelläni minä kerron jos kiinnostaa 😀 elikkä scribuksella olen näitä taitellut omalla koneella. Aiemmin tein a3-kokoisia kaksipuolisia printtejä jotka sitten taittelin ja nidoin kokoon, mutta nyt kun ei ole välineitä niin siihen en enää pysty. Yhden kerran kokeilin käyttää maksullista tulostinta jonne vein tiedostot pdf-muodossa, mutta viimeisimmän lehden painatin isän työpaikan kopiokoneella suoraan vihkomuotoon. Että kaikkea on kokeiltu mutta suoraan vihkomuotoon painattaessa on vain se vaara että tulostimet jättävät aina valkoiset reunat sivuihin joten sen otin huomioon jo viimeisimmän lehden suunnitteluvaiheessa.

Vastaa