Inktober 2017

Elikkä otin osaa tään vuoden Inktoberiin, aiheena oli noidat. Tässäpä koko lössi kerralla ja järjestyksessä:

1.Seasonal witch 2.Urban witch 3.Merchant witch 4.Garden witch 5.Socialite witch 6.Oracle 7.Tailor witch 8.Blood witch 9.Lolita witch 10.Wicked witch 11.Solar witch 12.Candy witch 13.Pixie sprite 14.Space witch 15.Royal witch 16.Beastmaster witch 17.Necromancer 18.Music witch 19.Technology witch 20.Mermaid witch 21.Potion brewer 22.Warrior witch 23.Magical school witch 24.Lunar witch 25.Insect witch 26.Farm witch 27.Baker witch 28.Punk witch 29.Alchemist 30.Ghost witch 31.Free draw

4 vastausta artikkeliin ”Inktober 2017

 1. Apua, nää on kaikki aivan ihania! Löysin sun blogin sattumalta, mutta aloin selata, koska inktoberkuvia eri piirtäjiltä on vaan ihana katsella. Itse en uskaltanut lähteä koittamaan haastetta, sillä kuva päivässä on aivan liikaa minulle, joka ahdistun aina kun tajuan, että piirtäminen on työvälineeni tulevassa työssäni – opiskelen animaatiota. Heeh.

  Mutta tosiaan hyvin suoriuduttu haasteesta! Ihana tuo millä on lamppu hatussa!

  • Kiitoksia! Myönnän että tein yleensä useemman yhen päivän aikana että on aina muutama varastossa jos en ehi piirtämään, mut sain kaikki tehtyä 😀 Mut pienen piirtämistauon jälkeen oli pieni haaste alkaa tämmöseen haasteeseen mukaan, mutta tuntuu että kyllä taidot vähän kehitty samalla niin suosittelen joskus jotain vastaavaa tuskailu-haastetta 😉

   • Haha, joo, hyvä taktiikka! 😀

    Itse asiassa olen nyt mukana NaNoWriMossa (marraskuun aikana 50 000 sanaa -kirjoitushaaste), jossa ainakin riittää tuskailtavaa. Ehkä joskus vielä joku piirtämishaaste!

    • Pitäis itekkin kokeilla joskus joku kirjoittamis-haaste. Viime aikoina on tullut tarinoitua (lähinnä koulussa käsikirjoitus-kurssilla) ja onhan se tärkeä osa sarjakuvaakin 😉 pitää muistaa kun taas kaikkien näiden koulutöiden deadlinejen puristuksista pääsen :´D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *