Joulukalenteriluukku 1

Pin-up joulukalenteri on täällä taas! Tänä vuonna pelisarjana on Fire Emblem. Huomasin että taidan olla pelisarjan fani koska kuitenkin olen pelannut kaikki Japanin ulkopuolelle tulleet pelit vähintään kerran läpi ja viime helmikuusta asti olen tykittänyt Fire Emblem Heroes -kännykkäpeliä jok’ ikinen päivä. Että joo, vähän alkaa pursuta korvista jo mutta näissä peleissä on aika paljon hahmoja joista pidän ja halusin piirtää. Rajasin hahmot 24 sellaiseen joita olen käyttänyt pelejä pelatessa ja jouduin jättämään aika monta semmoista pois joita olisin mielelläni piirtänyt, mutta ehkä teen jotain bonus-kuvia sitten myöhemmin.

Tänä vuonna piirsin kaiken täysin digitaalisesti. Tein tietty luonnoksen hahmosta luonnosvihkoon mutta jätin skannaamatta toisin kuin viime vuonna. Hahmot tulee siinä järjestyksessä missä olen ne piirtänyt, joten jonkinlaista kehitystä saattaa näkyä. Väitän kyllä että ainakin line-artin teen edelleen paremmin käsin mutta pitää tää koneellakin piirtäminen joskus ottaa haltuun ;D

joulukalenteri1-LuteLute FE: Sacred Stonesista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *