Joulukalenteriluukku 23

mega_gardevoir

Shiny Mega Gardevoir Pokemon X/Y

Olen tykännyt Gardevoirista aina jonkin verran (vaikken samaan tapaan kuin internet), mutta sitten pelasin X:n ja näin netissä miltä sen shiny Mega-muoto näyttää ja aattelin heti että tuo pitää hommata. Näihin aikoihin breedasin shinyjä kuin hullu (breedasin satoja ja taas satoja eeveitä että saisin shiny sylveonin ja lopulta sainkin mutta sillä oli surkeat IV:t) ja sitten päätin yrittää saada shiny Raltsin. Läpsäisin japanilaista Dittoa pyllylle ja heitin jonkun Raltsin sen kaveriksi muhimaan ja sain kuin sainkin päivän sisään shiny Raltsin hyvillä IV:llä ja tyttönä. Lopulta kun pääsin mega-evolvoimaan uuden shiny Gardevoirini, olin myyty. Ääni, design ja kaksi lempityypitystäni yhdistettynä (psychic/fairy) tekevät tästä pokemonista yhden lemppareistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *