Joulukalenteriluukku 24

groudon

Groudon Pokemon Ruby/Sapphire/Emerald

Groudon oli ensimmäinen pokemon jonka kehitin 100 leveliseksi, vaikka olin pelannut Rediä ja Silveriä monet kerrat ennen Rubyä. Groudonin design huokuu voimaa ja vastaa hyvin tyypitystä (ground/fire). Rubyssä Groudonilla pystyi helposti sooloamaan pokeliigan ja vaikka Omega Rubyssä sai Primal Groudonin mikä näytti ehkä hiukan kovemmalta, tykkään alkuperäisestä silti enemmän.

Groudon on mulle se kaikkein kovin pokemon. Ääni – vaikuttava, ja pystyn soittamaan sen päässäni käskystä. Taistelussa – hurja, pystyy lataamaan solar beaminkin yhessä vuorossa. Design – paljon on piikkejä ja monimutkainen piirtää, mutta kaikkia elementtejä on sopivasti olematta liikaa ja huokuu raakaa voimaa. 10/10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *