Tusheeilua.

Innostuin nyt sitten tussailemaan koulussa kun on ollu taukoja.

jolyyne048

Jolyne Kujo JoJosta, tällä kertaa väritettynä.

yasuho041Hirose Yasuho JoJosta, jonka kohdalla alko copicit jo väsähtää joten ihosta nyt tuli mitä tuli.

4 vastausta artikkeliin ”Tusheeilua.

    • Tattista vaan! Oon uskaltanu vähän alkaa kokeilemaan tussaus-jäljellä niin välillä tulee ihan hyvääkin jälkee. Ja kasi-osaa kannattaa lukee vaikka se on edelleenkin ihan hirveen hämärä juonellisesti mutta tykkään siitä just sen takia 😉

      • Juuh, noi hienovaraiset sävyerot näyttää kyl hyvältä ja tykkään myös pienestä sinikynän läpinäkyvyydestä. Taisin lukea kasi-osaa siihen kohti missä tuli se vauva 😛 se oli aika ihmeellistä kamaa. Mutta taas huomaa että Arakin kirjoitustyyli on muuttunut, kasiosassa on ollu mysteerit isommassa osassa kuin ennen.

        • Joo,kasi-osaa en osais oikein kuvailla sen paremmin kun että päähenkilöllä on muistinmenetys. Mutta toisaalta hyvää vaihtelua siihen nähen että tappeluja ei tungeta vaan sen takia että ois actionia (looking at you part 5). Mutta ymmärrän nyt että miks copicit ei oo ihan kaikkien mieleen,kun maksaa aika lailla ja kuluu loppuun aika nopsaan siihen nähen miten niitä pitäis käyttää. Pitää alkaa opettelemaan sekottamaan niitä pro-markereiden käytön kanssa :D.

Vastaa