Luonnoskoilua.

Ostin vihdoin uuden luonnoskirjan. Sitten vähän kokeilin.

haahh190Tässä on hahmo ehkäjoskus tulevasta golf-mummo-sarjakuvasta.

haahh191Sitten ostin ja kokeilin copicceja ekaa kertaa elämässäni. Ei nyt mitään parasta jälkee mutta parempia ne on kun pro-markerit millä noi hiukset ja tausta on tehty.

2 vastausta artikkeliin ”Luonnoskoilua.

  1. Nice! Itse tein joskus tosi paljon töitä pelkillä huopakynillä. Käytin itse enemmän Promarkereita, koska ne on halvempia ja riittoisampia (jos tusseilla alkaa tekemään enemmänkin töitä niin ne alkaa käydä kalliiksi hyvin nopeasti). Niillä saa ihan kivasti nopeaa jälkeä, mutta jossain vaiheessa alkoi kyrsimään se, kuinka ankaraa niillä tekeminen loppujen lopuksi on. Virheiden korjaaminen on aika vaikeaa.

  2. Mä kuulinkin Limingassa nimenomaan että miten hienoo jälkee niillä saa mutta en koskaan nähny/tunnistanu. Nyt sitten tuli nähtyä ja aattelin kokeilla. Tykkään tuosta sivellinkärjestä, promarkereilla kun tulee jotenkin semmoinen olo että pakko saada kerralla lopullista jälkeä tai sitten siitä ei tule semmoista kun haluan. Mutta vois tässä opetella pitkästä aikaa käyttämään vähän tussejakin taas kun promarkereita on lukio-ajoilta melkonen kasa 😀

Vastaa