6 vastausta artikkeliin ”Mielipide Marraskuu: Lapsellisuus-Aikuisuus.

    • No siis näillä ”juopposossupummeilla” meinaan ihan ääripäätä henkilöistä jotka tuhlaavat rahansa alkoholiin ja tekevät muitten elämästä vaikeata. Elän just semmosessa kaupunginosassa että niiltä ei voi täällä välttyä esim. ylä-kerran naapurini on semmoinen henkilö että jos minä sitä joskus näen, niin se on parvekkeella tupakalla, menossa baariin tai tulossa kännissä baarista. Ja silloin kun kuulen niin hän huutaa joko poliiseille tai jollekin naiselle/naisille. Ja luokkalainen joutuu sietämään näitä aina aamuisin linja-autoasemalla, eli humalaisten huutelua ja ehdotteluyrityksiä. Ei minua siis haittaa jos joku elää sossun tuilla, mutta täälläpäin sattuu tulemaan aika paljon vastaan näitä yhteiskunnan nurjalle puolelle joutuneita.

  1. Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa! Totta kai on tilanteita ja asioita, mitä pitää hoitaa aikuismaisella asenteella, mutta lapsenmielisyydestäni en luovu. Mä suoraan sanottuna mieluummin vietän viikonloppuiltani kotona piirtäen ja leffoja kattellen kuin kännäten kylil kalliilla hinnalla ja sit aamul ei ehkä muista et mitä on tullu sanottua tai tehtyä.
    Hyvä blogimerkintä taas kerran! 🙂

    • Kiitoksia kehuista 😀 sama juttu että en ees muista millon oisin baarissa käyny viimeks kun en niissä oikein viihdy. Lauantait menee yleensä lautapelejä pelatessa eikä hävetä yhtään!

  2. ”There’s no point being grown-up if you can’t be childish sometimes.”

    Sanottiin Doctor Whossa kuulemma joskus 70-luvulla tai jotain.

    Oon siis kanssasi samaa mieltä, ja vaikka asialliset hommat hoidetaankin asiallisesti, niin lopun aikaa voi lukea sarjiksia 😀

    • Niinpä, semmonen turha tärkeily vie vaan energiaa ja latistaa elämänmakua 😀 Asiallinen ollaan sillon kun tarvii mutta vähintäänkin vapaa ajalla pitää pystyä heittämään aivot narikkaan ja olla niinkuin ei muita olisi.

Vastaa