Memory of Light

Viime syksynä koulussa oli pelinteko-kurssi missä pääsin grafiikka-tiimiin. Minun vastuulla oli päähenkilö ja muutama muu hahmo ja toimin tavallaan grafiikka-tiimin päänä, joten dominoin aika paljon pelin yleisilmettä (ja keksin nimen). Saatiin vihdoin pelistä julkaistua demo, joten laitanpa linkkiä tänne ja vähän behind-the-scenes konseptitaidetta.

https://rerunstudios.itch.io/memory-of-light

Tuosta linkistä voi katsoa pelin trailerin, ladata pelin demon ilmaiseksi ja katella some-kanavista miten työskentely eteni ja tumblasta löytyy haastatteluja yms.

posteri_PetteriEkana mainosjuliste minkä tein koulun käytävälle. QR-koodin skannaamalla pääsee meijän sivuille (en kyllä muista mihin mutta tais olla facebook).

päähenkilöluonnos_1 päähenkilöluonnos_2 päähenkilöluonnos_3 päähenkilöluonnos_4 päähenkilöluonnos_5Päähenkilöstä haluttiin söpö, joten tein hahmosta tytön jossa on vähän fantasia-ja muumi-elementtejä. Pitkään mentiin ihan aikuisella tai nuorella ihmisellä, mutta kun olin vastuussa päähenkilön animoinnista niin ajattelin että hommaa helpottaisi että hahmo olisi pienempi. Ja vaatetus peittää hienosti kädet ja osan jaloista mikä helpotti hommaa entisestään, mutta hiukset jätin pitkäksi ja huivin heilumaan että hahmoon tulee liikkeen tuntua. Värityksen valitsin myös kontrastiksi taustan pimeydelle ja sini-sävyille. Että on tähän ihan ajatusta käytetty.

Koko projekti oli samalla unelmien täyttymys että yhtä helvettiä. Mikään ei oikein mennyt kerralla oikein ja varsinkin animointi oli todella TODELLA tuskallista kun piti opetella käyttämään uutta ohjelmaa ja koko ajan piti muuttaa joko hahmossa tai tiedostotyypissä jotain niin yhden viikon aikana saatoin animoida pelkän kävelyanimaation joka päivä uudestaan. Mutta muuten kyllä menisin tämmöiseen juttuun mukaan uudestaankin. Mielelläni kyllä peli-alalle menisin töihin pidemmäksikin aikaa ;D

2 vastausta artikkeliin ”Memory of Light

Vastaa